Kaupungin tunnusten käyttö avustuksensaajien materiaaleissa

Hämeenlinna-tunnus ja Lapsiystävällinen kunta -tunnus liitetään avustuksen­saajan tekemään markkinointiaineistoon, kuten esim. painotuotteisiin (julisteet, flyerit, esitteet jne.), verk­komateriaaliin (nettisivut, sosiaalinen media) tai mediayhteyksiin (tiedotteet).

HÄMEENLINNA-TUNNUS 

Suositeltavin vaihtoehto on liittää Hämeenlinna-kulma avustuksensaajan tekemään ai­neistoon. Hämeenlinna-kulma sijoitetaan joko ylävasempaan tai alaoikeaan kulmaan riippumatta siitä minkälainen materiaali (printti, tiedote, www) on kyseessä. 

Hämeenlinna-kulmat
Malleja kulman käytöstä

Toissijaisesti käytetään Hämeenlinnan bränditunnusta (linnatunnus, jonka alla on teksti Hämeen­linna). 

Hämeenlinna-tunnus 

Mikäli verkkosivuilla käytetään Hämeenlinnan bränditunnusta tai Hämeenlinna-kulmaa, luodaan sen yhteyteen linkki osoit­teeseen www.visithameenlinna.fi.

Hämeenlinnan brändimateriaalit voi ladata myös osoitteesta www.hameenlinnabrandi.fi kohdasta Brändielementit.

Sosiaalisessa mediassa toivomme käytettävän hashtagia #hämeenlinna ja #ihanlähellä.

Tiedustelut ja lisäohjeet: Linnan Kehitys Oy, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Tiitola, kati.tiitola@linnan.fi, puh. 040 547 5454

LAPSIYSTÄVÄLLINEN KUNTA –TUNNUS

Lapsiystävällinen Hämeenlinna –tunnus on myös avustuksensaajan käytettävissä tietyin edellytyksin. Kyseeseen tulevat ne avustuksensaajat, joiden toiminta liittyy lapsiin ja nuoriin.

Tunnuksen käytöstä sovitaan osallisuuskoordinaattori Mervi Hiltusen kanssa, mervi.hiltunen (at) hameenlinna.fi, puh.03 621 3974.

Sosiaalisessa mediassa toivomme Lapsiystävällinen kunta –toimintaan liittyen käytettävän hashtagia #lapsiystävällinenHämeenlinna tai #lastenHämeenlinna. 

Lisätietoja, ohjeita, apua logojen käyttöön saa myös Hämeenlinnan kaupungin viestintäyksiköstä. Yhteyden­otot sähköpostitse osoitteeseen viestinta@hameenlinna.fi.

 

Asiasanat: avustukset, logo
Viimeksi muokattu: 6.7.2018