Hämeenlinnan keskustassa on kaupungin rakennuksia, joista kysytään usein lisää tietoa. Hämeenlinnan kaupungin tiloja on vuokrattavina yksityishenkilöiden ja yhdistysten käyttöön.

Kaupungin kiinteistöjen huollosta vastaa Linnan Tilapalvelut -liikelaitos

Hämeenlinnan keskustan tori

Hämeenlinnan keskustan tori oni auki maanantaista lauantaihin kello 8 alkaen. Kuukausimarkkinat pidetään  joka kuukauden ensimmäinen tiistai.

Torin myyntipaikoista ja torilavasta voi tiedustella kaupunkikeskustayhdistykseltä.

Katu- ja tapahtumaluvat sekä mainospaikat

Tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen, tilapäisiin myyntipaikkoihin sekä mainontaan kaupungin alueella tarvitaan maanomistajan lupa. Maanomistajan lupaa tulee hakea lupahakemuksella lupatarkastajalta. Lue lisää...

Katujen ja teiden yli sallitaan ripustettavaksi banderolleja vain tarkoitusta varten rakennetuille paikoille, jotka sijaitsevat Vanajaveden ylittävällä Viipurintien sillalla sekä kävelykadulla. Lisätietoja saa Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistys ry:ltä.

Paasi­kiventien valaisinpylväisiin voidaan sijoittaa suorakaiteenmuotoisia tai viirimäisiä tapahtuma­mainoksia tapahtumista.

Ruutukaava-alueella tapahtumamainonta sijoitetaan kävelykadulle ja torin laitaan valaisinpylväisiin sekä mahdollisesti rakennusten seiniin suorakaiteenmuotoisina lippuina, jotka valaisinpylväissä voivat olla myös viirimäisiä. Lisätietoja Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistys ry:ltä.

Viimeksi muokattu: 19.10.2016