Raatihuoneenkatu 15
13100 Hämeenlinna

Raatihuone on kaupungin juhla- ja kokoustila. Kaupungin oman käytön lisäksi tiloja vuokrataan osittain yhteisöjen käyttöön. Kokoustiloissa on nykyaikainen, täydellinen kokoustekniikka. Esite Raatihuoneesta

Varaukset

Raatihuone varataan pääsääntöisesti kaupungin sisäisiin kokouksiin, koulutuksiin ja suhdetoiminnan tilaisuuksiin sekä harkinnanvaraisiin erityisestä syystä talossa pidettäviin yhteistyökumppaneiden arvokkaisiin juhlatilaisuuksiin.

Kaupungin omilta yksiköiltä ei peritä tilan käytöstä vuokraa, mutta kukin kustantaa itse tilaisuuden tarjoilut. Virka-ajan ulkopuolella olevista tilaisuuksista peritään vahtimestarikustannuksia 50€/alkava tunti. Lisäksi lisälaskua omille yksiköille voi tulla lisätöistä, esim. erityisten laitehankintojen osalta 50€+alv/alkava tunti.

Varaukset tehdään kokousisännältä, yhteystiedot alla. 

Muut kuin kaupungin omien yksiköiden tilaisuudet

Kaikista ulkopuolisista tilaisuuksista tehdään kirjallinen tilanvuokrasopimus. Muiden kuin kaupungin omien tilaisuuksien pitää päättyä viimeistään klo 23.30.

Vuokrattavat tilat ja hinnat

Alla veroton hinta
Alv 24% 

Juhlasali 1000 €
Salongit 250 €
Valtuustosali 400 €
Kamreeri 250 €
Viskaali 200 €
Pormestari 200 €
Raatikellari (A) 600 €
Putka (B) 400 €
A ja B 850 €
Koko talo 3500 €

Vuokrahintaan kuuluu yksi vahtimestari ja vuokra-aika on enintään kuusi tuntia. Ylimenevältä ajalta hintaa korotetaan 20 % per alkava tunti.

Flyygelin tai pianon virittämisestä peritään laskun mukainen hinta. Liputus ulkona tilataan suoraan huoltoyhtiöltä, joka laskuttaa asiakasta suoraan.

Tilausehdot

Alustava henkilömäärä on vahvistettava 30 vrk ennen tilaisuutta. Mikäli varaus tehdään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, varaus on sitova. Lopullinen henkilömäärä on vahvistettava viikkoa ennen tilaisuutta.

Raatihuone lähettää laskun tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaan tai sen ollessa yli ilmoitetun, toteutuneen mukaan.

Kaikki tarjoilut ja virvokkeet tilataan keittiömestari Pirjo Päivärinnalta. Omien eväiden tuominen tai tarjoilu Raatihuoneella on ehdottomasti kielletty.

Peruutusehdot

Peruutus 30-16vrk ennen tilaisuutta, tilavuokrasta peritään 50%.Peruutus 15vrk tai vähemmän, tilavuokrasta peritään 100%.

Tiedustelut ja varaukset

Jaakko Vahtokari
Kokousisäntä
Hämeenlinnan Raatihuone
puh. 03 621 2801
jaakko.vahtokari(at)hameenlinna.fi
Raatihuoneenkatu 15 , PL 84 , 13100 HML

Raatihuoneen ravintola

Chaine des Rotisseurs -ravintola
Pirjo Päivärinta, Maunviljelijät Oy
puh.  040 543 3269
pirjo.paivarinta(at)maunviljelijat.fi

Asiasanat: Raatihuone
Viimeksi muokattu: 20.10.2016