Hämeenlinnan Suomi100 -juhlavuoden päätapahtumat

Hämeenlinnan Suomi100 -juhlavuoden päätapahtumiin lukeutuvat mm. hyvien tekojen kampanja, kuorojen suurtapahtuma sekä lasten ja nuorten suurleiri. 

Hyvien tekojen kampanja

Hyvien tekojen kampanja on koko vuoden kestävä hanke, jonka tavoitteena on tehdä hyvän tekemistä arkipäiväisempää ja helposti lähestyttävämpää. Seuraa somessa @365hyvaatekoa tai jaa omat hyvät tekosi tagilla #365hyväätekoa.

Verkkosivut avautuvat 19.1.2017 osoitteesssa www.hyvientekojenkampanja.fi

Luonnon päivät

Luonnon päivät juhlistavat luontoa ympäri Suomea ja tuovat erilaisia tapahtumia Hämeenlinnaan mm. Aulangolle.

Lisätietoa tapahtumista päivittyy osoitteeseen www.luonnonpaivat.fi

Sulasolin laulujuhlat

12.–14.5.2017 Hämeenlinna laulaa ja soi 3 000 kuorolaulajan ja soittajan voimin. Konsertteja ja ilmaistapahtumia on runsaasti ympäri kaupunkia kolmen päivän ajan.

Lisätietoa osoitteessa www.laulujuhlat.fi

Syödään yhdessä

17.6.2017 keskustan kävelykadulle tuodaan kymmeniä metrejä pitkät pöydät, jonne voi tulla syömään omia eväitä tai lähiravintoloista haettuja herkkuja. Maaseutu tuodaan torille aikaisemmin päivällä Maaseutu polulla MTK:n, Maa- ja kotitalousnaisten, 4H:n ja Marttojen rakentamana.

Lisätietoa valtakunnallisesta hankkeesta www.syodaanyhdessa.fi

KaupunkiJamboree

KaupunkiJamboree on täysin uudenlainen tapahtuma, joka tuo 3 000-4 000 lasta ja nuorta keskelle Hämeenlinnaa neljän päivän ajaksi. 31.7.–3.8.2017 neljä erilaista laaksoa ovat täynnä innostavaa ja mielenkiintoista tekemistä.

Lisätietoa osoitteesta www.kaupunkijamboreee.fi/kaupunkijamboree/

Viimeksi muokattu: 21.12.2016