Hämeenlinnan kaupunki on hankintalain mukainen hankintayksikkö. Kaupungin hankintojen tiedotus- ja informaatiokanavana Hämeenlinnan hankinnoista kiinnostuneille yrityksille toimii Hankinnat ja Hämeenlinna -blogi.

Kaupunki ilmoittaa kansallisen kynnysarvon ja EU-kynnysarvon ylittävistä hankinnoista HILMA-ilmoituskanavassa. HILMAsta voi etsiä kaupungin ja myös muiden seudun hankintayksiköiden tarjouskilpailuja kirjoittamalla Hakusana(t)-kenttään Hämeenlinna*. Jatkossa EU- ja kansallisten hankintojen hankinta-asiakirjat löytyvät Tarjouspalvelu-portaalista ja pienhankintojen hankinta-asiakirjat löytyvät Pienhankintapalvelu-portaalista.

Jos harkitset tarjouksen tekemistä kaupungille, lue aluksi seuraava ohje (HUOM! Ohjeessa on kerrottu myös tarjouksen tekemisestä Tarjouspalvelu- ja Pienhankintapalvelu-portaaleissa):

Näin teet tarjouksen Hämeenlinnan kaupungille (pdf)

Osa kaupungin hankinnoista toteutetaan yhteishankintana, esimerkiksi yhteishankintayksikön kautta. Tunnetuimpia kuntakentän yhteishankintayksiköitä ovat KuntaPro Oy:n Hankintapalvelut, KL-Kuntahankinnat Oy ja Kuntien Tiera Oy.

Hankintapalvelut

Asiointipostilaatikko: hankinnat (at) hameenlinna.fi

Blogi: https://hmlhankinnat.blogspot.fi

Aapo Korte, hankintapäällikkö
puh. 03 621 2670, sähköposti: aapo.korte (at) hameenlinna.fi

Niina Santahuhta, hankintasihteeri
puh. 03 621 2671, sähköposti: niina.santahuhta (at) hameenlinna.fi

Viimeksi muokattu: 16.11.2018