Kaupunki järjestää koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa, johon voivat osallistua ensimmäisen ja toisen luokan oppilaat sekä erityisopetukseen otetut oppilaat.

Lähtökohtaisesti toimintaa järjestetään kaikkina koulupäivinä klo 7-17 välisenä aikana jokaisessa koulussa/toimipaikassa, joissa vähintään seitsemän lasta osallistuu vakinaisesti toimintaan. Yleisimmin toimintaa järjestetään lapsen koulutyön päätyttyä klo 11-17 välisenä aikana.

Aamulla ennen koulun alkua toimintaa järjestetään, jos saman koulun/toimipaikan oppilaista vähintään seitsemän lasta osallistuu toimintaan vakinaisesti.

Haku

Lukuvuoden 2018-2019 aamu- ja iltapäivätoimintaan sähköinen haku on päättynyt. Toimintaan voi hakea mukaan vielä paperilomakkeella 18.5. mennessä. Paperisen hakulomakkeen voi tulostaa tai noutaa kaupungin yleisneuvonnasta palvelupiste Kastellista.

Ohje koululaisten aamu- ja ip-toimintaan hakemiseen. Päätökset tulevalle lukuvuodelle tehdään kesäkuun 2018 puoliväliin mennessä. 

Aamu- ja iltapäivätoimintaan voi hakea vielä myös koulutyön alettua paperihakemuksen täyttämällä ja lähettämällä. Mukaan otetaan, mikäli ryhmissä on tilaa. 

Hakemukset palautetaan osoitteella:

Hämeenlinnan kaupunki
Sivistyksen ja hyvinvoinnin palveluohjaus
Raatihuoneenkatu 9
13100 Hämeenlinna
Kuoreen merkintä "AP/IP"

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu enintään neljän tunnin päivittäisestä osallistumisesta on 100e/kk. Yli neljä tuntia kestävä osallistuminen maksaa 120e/kk. Lapsille tarjottava välipala sisältyy osallistumismaksuun.

Jos lapsi etukäteen ilmoittaen osallistuu toimintaan enintään 10 päivänä kuukaudessa, osallistumismaksu on puolet koko kuukauden hinnasta. 

Toimintaa järjestävät

Toiminnan toteuttajat toimipaikoittain yhteystietoineen (pdf)

Toiminnan toteuttajat lähettävät hakijoille toiminnastaan oman tiedotteensa ennen koulutyön alkua. Heidän kanssaan voitte neuvotella osallistumisen yksityiskohdista.

Tiedustelut Sivistyksen ja hyvinvoinnin palveluohjauksesta 03 621 4880 tai Kastellin yleisneuvonnasta 03 621 3322.

Sivistyksen ja hyvinvoinnin lautakunnan hyväksymä 25.10.2017  toimintasuunnitelma (pdf)
 

Viimeksi muokattu: 26.4.2018