Tällä sivulla on esitelty vuokrattavia mökkejä ja saunoja. Lisäksi kaupungilla on vuokrattava nuotiokota Aulangolla.

Lepaanrannan mökit

Lepaanrannan vuokrattavat mökit sijaitsevat Vanajaveden rannalla Iittalassa (Hartunkärjentie 156). Mökkien pihapiirissä on grillauskatos, rosvopaistin valmistuspaikka sekä ruokailukatos, puuvaja ja 2 laituria. 

Varaustilanteen näet Timmi-varauskalenterista.

Lähdeahon mökki ja rantasauna

Lähdeahon mökki ja rantasauna sijaitsevat Tervaniemessä Alajärven rannalla. Mökillä voi viettää kesällä aikaa joko yhden vuorokauden tai kokonaisen viikon. 

Varaustilanteen näet Timmi-varauskalenterista

Ahveniston sauna

Ahvenistonjärven rannalla (Olympiakatu 18-20) sijaitsevaa rantasaunaa on mahdollista vuokrata ryhmille ja yksityishenkilöille. Saunaa vuokrataan ma-la klo 12-21.30 ja hinta on 35 euroa / alkava tunti.

Voit tehdä varauksen ja maksaa sen suoraan verkossa. Varauksen voi tehdä myös spostitse info@ahvenisto.fi, puhelimitse 010 279 7608 (arkisin klo 9-17) sekä ahvenisto.fi -sivuston chat-palvelulla.

Saunan alakerrassa on avantouimareille tarkoitettu pukeutumistila, johon voi lunastaa avaimen Hämeenlinnan uimahallin kassalta tai palvelupiste Kastellista hintaan 29 euroa.  

Taruksen erämaaluonnon retkikohteet

Retkeilijälle on Padasjoen alueella käytettävissä opastettu Ilvesvaellusreitistö, joka on perustettu retkeilyä ja muuta virkistyskäyttöä varten Hämeenlinnan kaupungin, Evon metsäoppilaitoksen ja Metsähallituksen hallinoimille maille.

Kipinäniemen virkistysalue

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy vuokraa Kipinäniemen virkistysalueella (Kipinäniementie 42) sijaitsevaa majaa ja  puusaunaa sekä sähkösaunaa.

  • Varaus ja avaimen nouto Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy asiakaspalvelusta (Kiekkoritarinkuja 3A) maanantaista perjantaihin klo 9-15 puh. 03 621 2558, sähköposti: toimisto (at) hmlliikuntahallit.fi
  • Katso esite (pdf)

Miten varaan?

  1. Tarkista tilojen varaustilanne Timmi-varauskalenterista.
  2. Varaa puhelimitse palvelupiste Kastellista puh. 03 621 3370 tai sähköpostitse palvelupiste (at) hameenlinna.fi. Ilmoitathan varausta tehdessäsi haluamasi kohde ja ajankohta sekä varaajan tiedot.
    • Lepaanrannan varaukset joko Kalvolan kirjasto p. 03 621 3634 tai palvelupiste Kastelli

3. Nouda avain ja maksa palvelupisteessä. Mikäli et voi hakea avainta ja maksaa palvelupisteessä, lähetetään avain postitse noin viikkoa ennen varausta. Laskutus tapahtuu seuraavan kuun alussa. Mökki- ja laavuvarauksissa avainpostituslisä on 6€, erillistä laskutuslisää ei peritä. 

Vapaa-ajan vuokratilojen varaus- ja peruutusehdot.

Viimeksi muokattu: 15.1.2019