Yläkoululaiset ylittävät esteitä - V-päivän aloite toteutuu

 

V-päivän aloite toteutuu ”Rush Workout” –liikuntatapahtumana

Lyseon koulun ”Vaikuta – älä valita” eli V-päivän aloite väriestejuoksusta toteutetaan esteratajuoksuna sisätiloissa. Nuorten Huippukokouksessa päätettiin myöntää tapahtuman järjestämiseen 12.000 euron määräraha. Rush Workout –liikuntatapahtuma koostuu alkulämmittelystä, jättiesteradasta ja loppuviilennyksestä. Esteradalla könytään mm. jättimäisissä pomppulinnoissa ja ilmatäytteisissä liukumäissä.

Perjantaina 26.10.2018 Hämeenlinnan kaikkien yläkoulujen oppilaat pääsevät osallistumaan tapahtumaan ilmaiseksi. Paikalle järjestetään bussikuljetukset kaikilta kouluilta. Yhteensä osallistujia on arviolta 1900. Startteja on yhteensä 10 ja niiden kesto on noin 1,5 tuntia kerrallaan. Tapahtuma alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 15.00.

Lauantaina 27.10.2018 avoimeen, mutta maksulliseen tapahtumaan voivat osallistua kaikki kiinnostuneet. Tapahtuma on ikärajaton, mutta suositusikäraja on yli 12-vuotiaille. Alle 15-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan vanhemman seurassa. Lippuja Lauantaipäivän tapahtumaan voi ostaa osoitteesta: www.rushworkout.fi/hameenlinna

 

 

Asiasanat: nuoret, vaikuttaminen
Viimeksi muokattu: 25.10.2018