Hämeenlinnan Nuorisovaltuusto koostuu alueryhmistä  ja niiden muodostamasta hallituksesta.

Nuorisovaltuuston jäsenmäärä on 25 - 50 jäsentä ja nuorisovaltuuston hallituksen 10 - 15 jäsentä. Alueryhmien jäsenmäärää ei ole rajoitettu.

Ilmoittaudu mukaan NuVaan

Tavoitteena on, että jokaisella Hämeenlinnan yläkoululla ja toisen asteen oppilaitoksella on edustajia Nuorisovaltuustossa. Hämeenlinnassa ei järjestetä vaaleeja, vaan kaikki toiminnasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua mukaan joko yleiskokouksessa tai sähköisen linkin kautta.

Nuorten yleiskokous elokuussa

Nuorten yleiskokous järjestetään keskiviikkona 16.8.2017 klo 18.00 ARX-talon Keinusalissa (os. Keinusaarentie 1,Hämeenlinna). Tilaisuudessa kerrotaan nuorten aikaansaannoksista vuosien varrella ja keskustellaan nuoria kiinnostavista asioista. Samalla voi ilmoittautua jäseneksi nuorisovaltuustoon.

Nuorisovaltuuston kokoonpanon vahvistaa kaupunginhallitus. Tämän jälkeen nuorisovaltuuston jäsenet pitävät järjestäytymiskokouksen, jossa valitaan NuVan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, viestintävastaavat, NuVan hallitus sekä edustajat lautakuntiin ja kaupunginvaltuustoon.

Nuorisovaltuuston hallitus ylläpitää ja suunnittelee nuorisovaltuuston toimintaa sekä valmistelee nuorisovaltuuston kokoukset ja niissä käsiteltävät asiat. Hallitus vastaa myös erilaisten juoksevien asioiden hoitamisesta sekä muista tehtävistä, jotka nuorisovaltuusto osoittaa sille. Hallitus on vastuussa toiminnastaan nuorisovaltuustolle.

Tiedustelut: osallisuuskoordinaattori Mervi Hiltunen,
puh. 040 5005887, mervi.hiltunen (at) hameenlinna.fi

Viimeksi muokattu: 16.6.2017