Hämeenlinna - ihan lähellä

Yrittämisen ja asumisen kannalta Hämeenlinna  sijaitsee ihanteellisella paikalla. Helsinki, Tampere, Lahti ja Turku ovat kaikki vain noin tunnin matkan päässä, ja 150 kilometrin säteellä asuu yli kaksi miljoonaa suomalaista.

Hämeenlinnassa on asuntojentonttien, vuokratilojen ja palvelujen hintataso selkeästi edullisempi kuin pääkaupunkiseudulla. Summalla, jolla pääkaupunkiseudulta saa autotallin, ostaa Hämeenlinnasta omakotitalon.

Etsitkö töitä Hämeenlinnan seudulta?

Kaupunki tarjoaa töitä jatkuvasti ja niihin voit hakea Seuturekryn sähköisen haun kautta. Muita työnhakupalveluja on tämän sivun oikeassa reunassa.

Tarvitseko apua työnhakuun?

Jos mietit vaihtoa uudelle uralle tai olet palaamassa työelämään tauon jälkeen, voi työkokeilu olla sinulle hyvä vaihtoehto. Tarkista TE-toimistosta oletko oikeutettu työkokeiluun.

Jos kiinnostuit työkokeilusta, Hämeenlinnan kaupunki ilmoittaa avoimia työkokeilupaikkoja osoitteessa www.tyonpaikka.fi.

Jos työttömyytesi on pitkittynyt, kysy apua MYP:stä.

Työllisyystiimi

Haluatko valmennusta työelämään?

Oletko kiinnostunut Hämeenlinnan kaupungilla palkkatukityöstä tai työkokeilusta, jonka oheen voit saada uravalmennusta ja koulutusta kaupungin työllisyystiimiltä? Tämän lisäksi työskentelyssä kertyneestä osaamisesta voit saada opintopisteitä, jotka voidaan hyväksilukea opinnoissasi. Työskentelyn voit keskeyttää milloin vain, jos saat pidempiaikaisen työ- tai opiskelupaikan.

Työllisyystiimin tehtävänä on valmentaa henkilöitä työelämään. Tiimi tukee työllistymistä ja luo myös uusia työtehtäviä henkilön osaaminen ja kiinnostus edellä.

Ota yhteyttä!

 

Viimeksi muokattu: 15.11.2018