Työllisyystiimi

Oletko kiinnostunut Hämeenlinnan kaupungilla palkkatukityöstä tai työkokeilusta, jonka oheen voit saada uravalmennusta ja koulutusta kaupungin työllisyystiimiltä? Tämän lisäksi työskentelyssä kertyneestä osaamisesta voit saada opintopisteitä, jotka voidaan hyväksilukea toisen asteen opinnoissasi. Työskentelyn voit keskeyttää milloin vain, jos saat pidempiaikaisen työ- tai opiskelupaikan.

Työllisyystiimin tehtävänä on valmentaa henkilöitä työelämään. Tiimi tukee työllistymistä ja luo myös uusia työtehtäviä henkilön osaaminen ja kiinnostus edellä.

Hämeenlinnan kaupungin työllisyystiimi tukee pitkäiakistyöttömiä ja alle 30-vuotiaita työttömiä kiinnittymään työelämään yksilövalmennusten ja ryhmävalmennusten avulla, kun henkilö on kaupungin tukityössä. Työllisyystiimi toimii aktiivisena välittäjänä työtä etsivien henkilöiden ja paikallisen elinkeinoelämän välillä aktivoiden ja tehden näkyväksi tukityöllistettyjen osaamista.

Kaupungin työkokeilu- ja palkkatukipaikat löydät osoitteesta www.tyonpaikka.fi, paikoista voi kysyä myös TE-toimistosta.

 

Ota yhteyttä!

 

Tuija Brax, uravalmentaja

tuija.brax (at) hameenlinna.fi, 03 621 3292

Tommi Malinen, omavalmentaja 03 6212174
tommi.malinen (at) hameenlinna.fi

Emma Saaranen, omavalmentaja

emma.saaranen (at) hameenlinna.fi, 03 621 2166

Sari Järvinen, työllisyysohjaaja

sari.h.jarvinen (at) hameenlinna.fi, 03 621 2626

Yhteinen posti: tyollisyystiimi (at) hameenlinna.fi

Tutustu myös:

http://www.hameenlinna.fi/Tyo-ja-elinkeinot/Tyollisyyspalvelut/

Viimeksi muokattu: 25.10.2018