Oletko kiinnostunut Hämeenlinnan kaupungilla palkkatukityöstä tai työkokeilusta, jonka oheen voit saada uravalmennusta ja koulutusta kaupungin työllisyystiimiltä? Tämän lisäksi työskentelyssä kertyneestä osaamisesta voit saada opintopisteitä, jotka voidaan hyväksilukea toisen asteen opinnoissa opinnoissasi. Työskentelyn voit keskeyttää milloin vain, jos saat pidempiaikaisen työ- tai opiskelupaikan.

Työllisyystiimin tehtävänä on valmentaa henkilöitä työelämään. Tiimi tukee työllistymistä ja luo myös uusia työtehtäviä henkilön osaaminen ja kiinnostus edellä.

Hämeenlinnan kaupungin työllisyystiimi auttaa pitkäaikistyöttömiä ja alle 30-vuotiaita työttömiä kiinnittymään työelämään. Työllisyystiimi tarjoaa yksilövalmennusta ja ryhmävalmennusta kaupungilla työkokeilussa tai palkkatukityössä oleville.

Työllisyystiimi toimii aktiivisena välittäjänä työttömien ja paikallisen elinkeinoelämän välillä. Työllisyystiimi tukee työtöntä valmentamalla häntä työelämään paluuseen ja tekee näkyväksi tukityöllistettyjen osaamista.

Kaupungin työkokeilu- ja palkkatukipaikat löydät osoitteesta www.tyonpaikka.fi, paikoista voi kysyä myös TE-toimistosta.

Ota yhteyttä!

Tuija Brax, uravalmentaja
tuija.brax (at) hameenlinna.fi, 03 621 3292

Emma Saaranen, omavalmentaja
emma.saaranen (at) hameenlinna.fi, 03 621 2166

Panu Tavisalo, omavalmentaja
panu.tavisalo (at) hameenlinna.fi, 03 621 2175

Sari Järvinen, työllisyysohjaaja
sari.h.jarvinen (at) hameenlinna.fi, 03 621 2626

tyollisyystiimi (at) hameenlinna.fi

Tutustu myös:http://www.hameenlinna.fi/Tyo-ja-elinkeinot/Tyollisyyspalvelut/

Asiasanat: työttömyys
Viimeksi muokattu: 25.1.2019