Kaupunginjohdon iltakahvit Lammilla 19.6.

Kaupunginjohdon iltakahvit järjestetään Lammilla Turvantalossa (osoite Mommilantie 7) keskiviikkona 19.6.2024 klo 18. Iltakahveilla on mahdollisuus keskustella kaupungin ja pitäjän ajankohtaisista asioista.

Paikalla keskustelemassa kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviainen, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Johannes Koskinen sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Koskinen.

Kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviaisen mukaan iltakahvitilaisuuksien tavoitteena on kuunnella asukkaiden näkemyksiä, saada tietoa päätöksenteon tueksi ja tutustua kaupungin sisällä vaihteleviin alueellisiin kysymyksiin. Iltakahvit järjestettiin viimeksi Tuuloksessa marraskuussa 2023 ja Rengossa toukokuussa 2023.

”Laajassa kunnassa on tärkeää saada tietoa arjen kysymyksistä ja havainnoista myös alueittain, ja pitäjissä järjestetyt iltakahvitilaisuudet ovatkin olleet suosittuja tietojenvaihtoon puolin ja toisin. Livenä järjestetyissä tapaamisissa on kyse on myös luontevasta vuorovaikutuksesta kaupungin johdon ja asukkaiden välillä, sillä kaikki eivät asioi esimerkiksi digitaalisissa ympäristöissä”, kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviainen toteaa.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu 40:lle ensimmäiselle. Tervetuloa mukaan kohtaamaan ja keskustelemaan!