Hämeenlinnan kaupungin matkailumarkkinoinnissa edistetään yhdenvertaisuutta osana We Speak Gay -kumppaniverkostoa

Hämeenlinnan kaupunki on osana yhdenvertaisuustyötä liittynyt We Speak Gay -kumppaniverkostoon ja voi jatkossa käyttää matkailumarkkinoinnissa We Speak Gay -tunnusta. We Speak Gay on kotimainen yhteisö ja kumppanuusverkosto, joka tekee työtä turvallisemman ja inklusiivisemman matkailun ja yhteiskunnan puolesta sekä sateenkaariviestinnän lisäämiseksi.

Kumppanuus edistää yhdenvertaisuuden ja yhteisöllisyyden arvoja, joihin Hämeenlinna on sitoutunut Houkutteleva Hämeenlinna -kaupunkistrategian mukaisesti.

Kumppanuuden myötä Hämeenlinna saa näkyvyyttä

Hämeenlinna saa samalla myös oikeuden osallistua koulutuksiin ja työpajoihin, jotka tarjoavat työkaluja yhdenvertaisen, monimuotoisen ja sateenkaari-inklusiivisen viestinnän sanoittamiseen ja lisäämiseen verkkosivuilla sekä kaikessa kaupungin viestinnässä.

Hämeenlinnan kaupunki haluaa edistää omalla toiminnallaan arvostavaa kohtaamista ja kohdella kaikkia tasapuolisesti. Tämän kumppanuuden lisäksi tullaan selvittämään, miten kaupunki voi edistää muidenkin väestö- ja/tai vähemmistöryhmien matkailua Hämeenlinnassa, esimerkiksi esteettömyyttä ja ikäystävällisyyttä edistävien verkostojen kautta.

We Speak Gay -kumppanuusverkostossa on mukana jo 130 jäsenyritystä ja tapahtumaa sekä 20 kumppaniyhteisöä. Kumppanuusverkostossa on mukana useita muita Hämeenlinnan kannalta vertailussa keskeisiä kaupunkeja, toimijoita ja matkailuorganisaatioita, kuten esimerkiksi Helsinki Design District, Visit Lahti – Lakeland Finland, Visit Tampere, Visit Riihimäki, Visit Jyväskylä Region, Visit Pori, Visit Porvoo ja Visit Espoo. 

Hällström Mia