Tuomelankadun ja Viertokadun liikennejärjestelyt

Tuomelankadun ajorata asfaltoidaan viikolla 31. Asfaltointityön valmistuttua viikon 31 lopulla Viertokatu suljetaan liikenteeltä välillä Viipurintie – Ajurintie.

Koulujen alkaessa saattoliikenne ohjataan Väinöntielle ja Viertokadulle sijoittuville jättöpaikoille. Saattoliikenteen jättöpaikat on merkitty sinisillä ympyröillä alla olevaan karttaan.

Saattoliikennepaikoilta on sallittua ajaa työmaan läpi. Huomioithan kuitenkin, ettei koululaisia voi jättää autosta työmaa-alueelle. Väinöntiellä ja Tuomelankadulla kadunrakennustyö jatkuu koulujen alettua mm. viher- ja kivitöiden muodossa.

Saattoliikennepaikoilta järjestetään aidoin erotetut kulkuväylät koulun pihalle. Nämä väylät ovat käytössä myös pyöräilijöille ja jalankulkijoille.

Kartta Hämeenlinnan yhteiskoulun ympäristöstä katuremontin aikana. Kuvassa näytetään työmaa-alue sekä saattoliikenteen jättöpaikat.
Havainnekuva Tuomelankadun ja Viertokadun liikennejärjestelyistä.

Liikennejärjestelyt liittyvät käynnissä olevaan katu-urakkaan, jonka tavoitteena on parantaa Hämeenlinnan yhtenäiskoulun ympäristön liikenneturvallisuutta.