Tervetuloa seuraamaan erätaukokeskustelua Hämeenlinnan luonnon monimuotoisuudesta

Hämeenlinnan kaupunki järjestää 14.8.2024 erätaukokeskustelun Aulangolla Sibeliuksen Metsän luonnonsuojelualueella, Käärmekallion nuotiopaikalla. Yleisö on tervetullut kuuntelemaan keskustelua.

Tilaisuuden aluksi kokoonnutaan Aulangon Heikkilän parkkipaikalla (osoite Aulangon-Heikkiläntie 168) klo 14.30, josta jatketaan kävellen Sibeliusmetsään ja Käärmekalliolle (reitti nuotiopaikalle ei ole esteetön). Matkalla kuullaan Sibeliuksen Metsän perustamisesta ja alueen lajeista. Varsinainen keskustelu alkaa nuotiopaikalla ja se päätetään klo 16.15.

Hämeenlinnan luonnon monimuotoisuudesta ovat keskustelemassa

Kirsi Roos, Hämeen virkistysalueyhdistyksestä
Aija Aakula, Vanajavesikeskuksesta
Jaana Santanen, hämeenlinnalainen luonnonystävä
Tuija-Liisa Soininen, Hämeenlinnan kaupunginmuseolta
Teijo Heinänen, Metsähallitukselta
Timo Oksanen, Hämeenlinnan seudun luonnonsuojeluyhdistykseltä
Mika Rantonen, Hämeenlinnan kaupungin luontopalveluista
Elise Stenroos, Hämeenlinnan ammattikorkeakoulusta ja
Mari Helkiö, Luonnonperintösäätiöstä.

Keskustelun ohjaa ympäristöjohtaja Sari Janhunen, Hämeenlinnan kaupungin kaupunkirakenteen viranomaispalveluista. Keskustelun antia käytetään Hämeenlinnan kaupungin LUMO-ohjelman valmistelutyössä.

Mikäli sää on kovin tuulinen ja sataa rankasti, keskustelupaikaksi vaihdetaan Aulangon Tekosaarten kota. Varasuunnitelmassa liikkeelle lähdetään kävellen klo 14.30 Aulangontien ja Aulangonkujan kulmauksen parkkipaikalta kohti Tekosaaria. Päätös keskustelupaikan vaihtamisesta tehdään 14.8.2024 klo 9 mennessä, jolloin paikan vaihdosta tiedotetaan tällä verkkosivulla myös yleisöä.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot: