Vastaa kyselyyn ja vaikuta Hämeenlinnan keskustavisioon 2040

Millainen on Hämeenlinnan keskusta vuonna 2040? Mistä haluamme olla tulevaisuudessa tunnettu? Vastaa kyselyyn ja vaikuta Hämeenlinnan keskustavisioon 2040!

Keskustavisio on strateginen suunnitelma, jossa määritellään yhteinen toive keskustan tulevaisuudesta ja miten se saavutetaan. Keskustavisiossa keskusta-aluetta tarkastellaan kokonaisuutena ja monelta eri kantilta. Lopputuloksena syntyy yhteinen visio siitä, miltä Hämeenlinnan keskustassa näyttää 2040, ja millä toimenpiteillä sinne on päästy.

Visiointia ei aloiteta tyhjästä, vaan kierroksen tavoite on päivittää vuonna 2019 hyväksyttyä Hämeenlinnan keskustavisiota. Kutsummekin kaikki hämeenlinnalaiset mukaan ideoimaan parempaa keskustaa. Vaikuttamaan pääsee vastaamalla verkkokyselyyn 27.10. mennessä ja osallistumalla asukastilaisuuteen marraskuussa 2024 myöhemmin ilmoitettavana päivänä.

Vastaa kyselyyn 27.10. mennessä

Haluamme kuulla mielipiteesi siitä, mikä keskustan kehittämisessä on tärkeintä, ja mitkä konkreettiset toimet auttavat pääsemään kohti tavoitetta. Kyselyssä visioidaan tulevaisuuden keskustaa tavoitevuonna 2040. Lisäksi pääset arvioimaan visiossa asetettavia tavoitteita. Kyselyssä kerättyjä ideoita ja ajatuksia käytetään Hämeenlinnan keskustavision 2040 päivityksessä. 

Kyselyyn vastaaminen vie noin 2-5 minuuttia. Kyselyyn vastaaminen on anonyymia. 

Voit halutessasi osallistua myös arvontaan, jonka palkintona on kaksi kahden hengen lippupakettia konserttiin Waltteri Torikka & Marko Hilpo: Oskar Merikannon rakastetuimmat laulut. Verkatehtaan Vanaja-sali 15.11. klo 19.00. Voit osallistua arvontaan jättämällä yhteystietosi erilliselle yhteystietolomakkeelle, joka aukeaa automaattisesti, kun olet vastannut varsinaiseen keskustavisiokyselyyn. Yhteystiedot eivät ole yhdistettävissä kyselyn vastauksiin.

Kysely on avoinna verkossa sunnuntaihin 27.10. saakka.

Kysely on toteutettu Webropol-kyselytyökalulla ja vastaamaan pääset alla olevan linkin kautta.

Lisätiedot: